1-2a 1-2b34 5 6 7 8

We gaan weer beginnen in 1/2A!

on 23 augustus 2016

 

 

Nog een paar dagen en dan is het weer zover, dan worden alle kleuters weer in groep 1/2A verwacht. Super benieuwd hoe iedereen het heeft gehad in de vakantie. Ook is het bijna altijd zo dat kleuters erg groeien in de zomer. De juf heeft er erg veel zin om maandag iedereen weer terug te zien. 

Het zal wel even wennen zijn, vroeg op staan, trommeltje maken en met mijn autootje naar Heteren sjeesen. Dan de eerste dag draaien met een bijna nieuwe groep 2, dat zijn nu de oudsten van de klas. Twee nieuwe kindjes komen erbij: Sascha en Stan en natuurlijk de andere kinderen van groep 1. Ik hoop dat jullie de weg nog weten naar onze klas. Voor de kinderen die dat niet meer zo weten, moeten maar goed op de grond kijken in de gang of ze sporen kunnen vinden die naar onze klas lopen. Kinderen, we gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken!

 

Wat gaan we zoal doen deze dag. Natuurlijk wil de juf jullie verhalen horen van de vakantie. We gaan een boek lezen van juf Knotje die naar school gaat. Juf knotje is een beetje gek, want ze doet werkelijk alles fout in de klas. Ik denk dat de kinderen het een grappig boek zullen vinden. Ikzelf lag namelijk in een deuk toen ik het las. We gaan ook een rondleiding door de school maken en maken foto's, daarna maken we daar een plattegrond van. En natuurlijk gaan we als het weer mee zit ook nog naar buiten.

 

Brengen jullie de luizenzakken weer mee naar school?  Op de gang(prikbord) hangt een nieuwe lijst met de picto's waar je zak moet komen te hangen. Kijk in de kring naar hetzelfde plaatje als de kapstok, dan weet je ook waar je stoel staat in de kring. 

 

Je zal je afvragen waarom ik een vuurtoren heb gemaakt... dat is voor de verteltafel over je vakantie. Heb jij ook iets wat er op kan staan van waar je geweest bent?  Dan mag je dat meebrengen, dan krijgen we een gezellig tafel met heel veel vakantieherinneringen. En jullie ouders moeten mij ook nog een vakantiefoto sturen, sommigen hebben dat al gedaan. Dus even een herinnering: foto mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dat was het eigenlijk wel wat ik te vertellen had. Geniet nog even van de komende, hete dagen en tot maandag.

 

Knuf van de juf, Marja