1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Clowntjesdag in 1-2 A

on 08 juli 2017

 

Wat was het gezellig afgelopen woensdag op onze juffendag! Wat hadden ouders er een hoop werk van gemaakt om de kinderen er feestelijk uit te laten zien. Heel, heel erg leuk!

We werden vreselijk verwend deze dag. Eigenlijk een beetje te veel! Heel erg bedankt!

 

De kinderen hebben zich bijzonder goed vermaakt met de spelletjes die we hadden bedacht, zoals: wie heeft de clowntjesneus op, stoelendans, wie kan het eerste 6 gooien en dan nog zelf popcorn bakken. Dat ging even mis, want er ontstond te veel rook en het brandalarm ging daardoor af. Dat hebben we dan ook maar even weer geoefend! Dus op naar buiten! Met de cadeautjes in de handen!

Daarna hebben we gezellig cakejes versierd! Dat vinden ze altijd leuk die kleuters!

Daarna de kers op de slagroom, want we hadden een hele leuke clown uitgenodigd. Daar willen we de OR nog voor bedanken, want die hebben ons gesponsord!

 

Nu op naar de laatste week, met donderdag de laatste schooldag voor de kinderen van groep 1, die volgend jaar naar 2 gaan. 

En vrijdag dan de Vossenjacht, bedankt voor de vele aanmeldingen. Wat zullen de kinderen, die volgend jaar naar groep 3 gaan, van jullie genieten! 

Trouwens, jullie vast en zeker ook. We duimen voor droog weer!

Nog even volhouden dus voor degene die een beetje moe zijn en aan vakantie toe zijn, dit wordt nog een spetterende laatste week, let maar eens op!

In het fotoalbum van groep 1/2B zijn ook nog foto's geplaatst.

 

Groetjes Lotte en Marja