1-2a 1-2b34 5 6 7 8

22 apr

 

Vrijdag 21 april hebben we in groep 5 ook flink gesport tijdens de Koninsspelen. Allereerst hebben we de sportieve dag gezamenlijk geopend met een warming-up.

Lees verder...
04 apr

 

Afgelopen vrijdag kwam kinderboeken schrijver Jacques Vriens in de bibliotheek vertellen over zijn boeken. De kinderen hadden de afgelopen weken in de klas al veel van zijn boeken gelezen. Hij vertelde enthousiast en leuk over zijn ervaringen als schrijver.

24 feb

 

Ook in groep 5 liep de carnavalskoorts hoog op. Er werd de afgelopen weken druk geoefend voor ons optreden. En wat hebben de kinderen het goed gedaan! De juffen zijn trots op jullie.

Lees verder...
19 jan

 

Vorige week vrijdag hebben we lekker genoten van de sneeuw. Wat een verrassing...

Lees verder...
02 dec

 

Vandaag was het dan eindelijk zover. Surprisedag in groep 5. Voor de eerste keer hebben de kinderen uit groep 5 Sinterklaas geholpen.

Lees verder...
24 nov

 

Vorige week vrijdag kwam meester Dick weer bij ons in de klas om met ons te zingen. Hij had zijn gitaar en mondharmonica weer meegebracht.

Lees verder...
07 okt

 

Vandaag heeft Nathan uit onze groep de voorleeswedstrijd gewonnen voor de groepen 5 en 6. Hij las een verhaal uit Harry Potter voor.

Lees verder...
26 sept

Informatie

 

Hier kunt u het informatieboekje van groep 5 voor het schooljaar 2016-2017 downloaden. 

25 aug
Welkom groep 5
Wat klinkt dat gaaf hé: GROEP 5 
Op dit moment liggen jullie nog heerlijk in het zwembad, speel je lekker buiten, of misschien ben je nog wel op vakantie. Maar maandag is het zover. Dan gaan we eindelijk beginnen. En dan zijn wij met zijn allen écht groep 5!
 
Lees verder...