1-2a 1-2b34 5 6 7 8

31 mei

 

Wij hadden op 5 april de opnames van het televisieprogramma zappsport in onze gezellige groep 8. Zappsport is een televisieprogramma waarbij de jongens tegen de meisjes moeten strijden.

Lees verder...
29 mei

 

Afgelopen dinsdag heeft groep 8 een mooie wandeling, gemaakt langs de Waal door het Loenense bos en  de uiterwaarden van de rivier. Wat een prachtige omgeving. 

Lees verder...
10 apr

 

De kinderen van groep 8 hebben wekelijks praktijk- en theorielessen jeugd-EHBO gekregen. Let op bij de foto's: Dit zijn geen echte wonden!

Lees verder...
30 mrt

Zappsport

 

Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen uit groep 8,

Heteren, 30 maart 2017

Betreft: uitzending Zappsport

Lees verder...
24 feb

 

Onder leiding van prins Max en prinses Isabella hebben wij een geweldig leuk carnavalsfeest gehad. De foto's spreken voor zich! En nu lekker genieten van de vakantie!

22 feb

 

Om alvast in de feeststemming te komen voor ons carnavalsfeest hebben we in groep 8 een gezellige, gekke brillendag gehouden. Wij verheugen ons op vrijdag! Dat zal vooral een bijzondere dag worden voor onze prins Max en onze prinses Isabella.

20 feb

 

Leerlingen uit het 4e jaar van het HPC uit Zetten hebben vrijdag 17 februari een bewegingscircuit verzorgd voor onze groep.

Lees verder...
03 feb

 

Vrijdag 3 februari hebben wij de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Weurt bezocht.

Lees verder...
02 feb

 

Woensdag 1 februari heeft Luna Kuners of Koenders uit onze groep deelgenomen aan de Gelderse kwartfinale van de nationale voorleeswedstrijd.

Lees verder...
23 jan

 

Op maandag 23 januari werden er een viertal lessen voor ons verzorgd: bewegingsonderwijs, wiskunde, techniek en muziek. We hebben een leuke, leerzame dag gehad. Maaike Roelofse, de zus van Tijn, heeft ons heel fijn geholpen.

10 jan

laatste nieuws rood1 

Een bijzonder jaar voor de leerlingen van groep 8. Allereerst willen wij iedereen een heel leerzaam en positief 2017 wensen!

Lees verder...
22 dec

 

Op 21 december was ons kerstdiner in de groep. Het was een gezellige feestelijke avond in onze mooi versierde klas.

Lees verder...
10 nov

Social media

 

Maandag 14 november verzorgt een medewerker van Iriszorg in groep 8 een gastles omtrent overmatig gebruik van internet en games. Een aantal weken geleden hebben we van alles geleerd over het omgaan met sociale media.

03 nov

ehbo

 

Aanstaande vrijdag starten de lessen Jeugd-EHBO in onze groep. Op bijna iedere vrijdag na de kleine pauze krijgen de leerlingen van groep 8 de komende tijd in twee groepen les in het verlenen van EHBO.

Lees verder...
19 okt

 

In groep 8 heeft een groot aantal leerlingen deelgenomen aan de voorleeswedstrijd. Luna werd als winnaar gekozen en ze mocht het in de schoolfinale opnemen tegen de winnaar van groep 7.

Lees verder...
19 okt

 

Nog een paar dagen en dan kunnen we gaan genieten van een welverdiende herfstvakantie. In de eerste periode hebben we al veel gedaan in groep 8.

Lees verder...
07 okt

 

Vanmorgen heeft groep 8 de herdenking van de soldaten van de 101e Airborne Divisie, die gesneuveld zijn in Heteren tijdens de 2e wereldoorlog bijgewoond.

Lees verder...
20 sept

 

Inmiddels zitten we alweer bijna vier weken op school. De kinderen hebben een goede start van het laatste basisschooljaar gemaakt.

Lees verder...
23 aug

groep 8

 

Hebben jullie een leuke vakantie gehad? Zijn jullie een beetje uitgerust? Maandag dan zien wij elkaar weer. We zijn heel benieuwd naar jullie vakantieverhalen!

Lees verder...