1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Zappsport the Battle

on 31 mei 2017
Geschreven: 31 mei 2017

 

Wij hadden op 5 april de opnames van het televisieprogramma zappsport in onze gezellige groep 8. Zappsport is een televisieprogramma waarbij de jongens tegen de meisjes moeten strijden.

Daarvoor moesten we eerst een selectieronde spelen. Tien jongens en tien meisjes konden aan de selectieronde meedoen. Daarvoor moesten we een spel spelen. We hadden twee glazen en in een zat een balletje. Je moest gaan blazen waardoor het balletje in het andere glas terecht kwam. De drie snelste jongens en meisjes deden mee aan The battle. Bij de jongens waren dat Stijn, Max en Skip, en bij de meisjes Senne, Linde en Amber.

 

Ze gingen tafeltennissen. Ze kregen eerst een training op Papendal in Arnhem van bekende tafeltennissers. Bij de meisjes was dat Britt Eerland. En bij de jongens was dat Rajko Gommers. Zij behoren bij de absolute top van Nederland! De drie jongens en de drie meisjes hebben eerst een uur getraind. Daarna kon de wedstrijd beginnen! Tijdens de wedstrijd mocht iedereen komen kijken. Eerst moest Amber tegen Stijn, daarna Skip tegen Linde en daarna Max tegen Senne. Uiteindelijk hebben de jongens gewonnen!

 

Lieke Westerhoff en Amber Aleven

Groep 8 de Haafakkers

Onze uitzending is nog steeds te bekijken via de website van Zappsport!