1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Agenda

Bredeschool sportdag
Vrijdag 21 April 2017

Vandaag vrijdag 21 april staat van 8.30-13.00 uur onze gezamenlijke Vogeltuinsportdag (Koningsspelen) gepland. Dit jaar wordt de organisatie daarvan in een nieuw jasje gestoken. De werkgroep, bestaand uit leerkrachten van de 3 scholen, is er al een aardig poosje druk mee! Met medewerking van “Overbetuwe beweegt” en “Topsport Gelderland” gaan de kinderen die ochtend kennismaken met allerlei sport- en trainingsactiviteiten. Voorwaarde voor de (jonge)Topsporters om goed aan de slag kunnen met de kinderen was ruimte in tijd. Daarom is de eindtijd van de ochtend verlegd naar 13.00 uur.

 

Voor de groepen 5 t/m 8 zijn er sportworkshops, gegeven door de Topsporters. Ook is er een stormbaan en wordt er een voetbal clinic gegeven. Juist vanwege deze speciale medewerking is er voor gekozen om groep 8 ook deel te laten nemen aan deze Vogeltuinsportdag.  

 

De kinderen van groep 3/4 krijgen hun eigen spellencircuit (uit de Sportbus van Overbetuwe beweegt) en gaan ook de stormbaan doen! Bij het spellencircuit van groep 3/4 worden er ouders gevraagd, om een groepje te begeleiden en om een spelactiviteit te leiden. U kunt zich hiervoor opgeven bij de leerkracht van uw kind in groep 3/4.

 

Het sportprogramma van die ochtend voor de peuters en de groepen 1/2 van de Vogeltuin verandert niet. Hier komt binnenkort ook informatie over.