1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Welkom op de website van r.-k. basisschool de Haafakkers te Heteren. Via deze site willen we u een kijkje in onze school geven. U vindt hier algemene informatie over de school, het laatste nieuws van de ouderraad en de medezeggenschapsraad, nieuws uit de groepen met leuke foto’s en informatie over allerlei activiteiten.We hopen dat u en uw kinderen de site regelmatig bezoeken. Graag ontvangen wij van u reacties en suggesties om de site zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen.

PO in actie

 

po in actie

Wellicht heeft u er de laatste tijd al het een en ander over gehoord; leerkrachten van basisscholen maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen. Op 27 juni is onze school de Haafakkers, net als vele basisscholen in Nederland, een uur later opengegaan dan normaal. De school begon dinsdag 27 juni dan ook een uur later met de lessen. 

 

 

 

Groepsindeling schooljaar 2017-2018

 

Welkom Rompompom

De groepsbezetting van de leerkrachten voor het schooljaar 2017-2018 is bekend. Het is ons gelukt om weer 8 groepen te formeren. Verder zijn er wat wisselingen in onze personele bezetting en wij gaan er zeker vanuit dat wij weer die kwaliteit kunnen leveren die u van ons gewend bent. Lees verder...

 

 

Wensenavond 29 mei

 

bedankt

  

Graag willen wij alle ouders bedanken die gisteravond (maandag 29 mei) de moeite hebben genomen om mee te denken en praten over onze school en onze kinderen. Een avond vol enthousiasme, positiviteit en goede ideeën! 
Samen komen we verder!