1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Welkom op de website van r.-k. basisschool de Haafakkers te Heteren. Via deze site willen we u een kijkje in onze school geven. U vindt hier algemene informatie over de school, het laatste nieuws van de ouderraad en de medezeggenschapsraad, nieuws uit de groepen met leuke foto’s en informatie over allerlei activiteiten.We hopen dat u en uw kinderen de site regelmatig bezoeken. Graag ontvangen wij van u reacties en suggesties om de site zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen.

Fijne herfstvakantie!

 

afbeelding herfstvakantie

De Haafakkers wenst iedereen

een hele fijne herfstvakantie! 

 

 

 

 

 

Digitale nieuwsbrief oktober

 

 2016 09 12 11 09 13 Nieuwsbrief 20160912.docx Word

 

 

De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u lezen onder:

Nieuws - Nieuwsbrieven

 

Wijziging kalender

 


Let op

 

Na overleg met de partners van de bredeschool de Vogeltuin hebben wij besloten 5 december voor de onderbouw (gr.1 t/m 4) vrij te geven. Dit stond nog niet in de kalender maar wij vonden het voor de onderbouw wel zo prettig om na zo'n spannend weekend een extra dag vrij te hebben. 

 

Schoolreisje Toverland

 

toverland

 

 

Hierbij willen wij de werkgroep die het schoolreisje weer tot een groot succes hebben gemaakt, heel erg bedanken. Daarnaast willen wij ook alle ouders die zo aardig waren om een groepje te begeleiden heel hartelijk bedanken. Zonder deze steun is een schoolreisje moeilijk te organiseren.

 

Er staan foto's van het schoolreisje diverse albums:

 

Informatie boekjes

 

Informatie

 

Onder het menu "Downloads"  →  "De Haafakkers"  kunt u de informatie-boekjes van de groepen downloaden. Of u kunt op deze link klikken.