1-2a 1-2b34 5 6 7 8

19 juli

 

In ons fotoalbum zijn diverse nieuwe foto's geplaatst. In het algemene fotoalbum zijn foto's van de eindejaarsviering geplaatst en van het feestje van groep 8.

27 juni

Ouders en school

 

Hier kunt u het verslag van de wensen en verwachtingen avond downloaden. Wij hebben in dit verslag alle opmerkingen, wensen en verwachtingen die zijn benoemd, opgeschreven.

Lees verder...
19 juni

po in actie

 

Beste ouder(s), verzorger(s),

 

Wellicht heeft u er de laatste tijd al het een en ander over gehoord; leerkrachten van basisscholen maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen. In deze brief leggen we u uit waarom wij ons zorgen maken en vragen wij u om uw steun en hulp.

Lees verder...
13 juni

Groepsindeling kinderen

Na weer zorgvuldig alles afgewogen te hebben, kunnen wij u de groepsverdeling voor schooljaar 2017/2018 mededelen.

Lees verder...
25 mei
 
De crea-ochtend van 23 mei was een groot succes! Mede dankzij de enthousiaste ouders en andere vrijwilligers die er een fantastische ochtend van hebben gemaakt. De keuze van workshops was erg divers; zo was er voor ieder wat wils. Wij willen via deze weg alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor de inzet en het enthousiasme! Zonder jullie was het niet gelukt. Bedankt!
24 mei

vakantierooster en vrije dagen

 

Vakantierooster schooljaar 2017-2018:

 

Weer naar school:  28 augustus 2017

Lees verder...
17 mei

Ouders en school

 

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze ouderavond/wensenavond op 29 mei op onze school de Haafakkers. Hier kunt u de uitnodiging nog een keer downloaden..

09 mei

Luis

 

Allereerst weer een compliment aan alle ouders van onze 'luizenbrigade' want na de meivakantie hebben zij weer de kinderen gecontroleerd.

 

Lees verder...
08 mei

1452 gezocht

 

Creatief en actief op dinsdagochtend 23 mei van 8.30 uur tot 10.00 uur op de Haafakkers!

Lees verder...
28 apr

Sdoo

 

Dinsdag 9 mei houdt voetbalclub SDOO een vriendinnendag. Het begint om 18:15 uur en je hoeft alleen maar je sportspullen mee te brengen. 

12 apr

KNVB Schoolvoetbal

We gingen naar spero (Elst) daar kleden we ons om in de kleedkamer. We gingen het veld op we verloren meteen met 3-1 tegen het Startblok maar, de 2ewedstrijd wonnen we met 2-1 tegen Sunte Werfert 2 we waren erg blij.

Lees verder...
12 apr

 

Dit jaar was het weer zo ver schoolvoetbal begon weer! Alle kinderen uit de groepen 8/7 mochten mee doen. Het was voor jongens en voor meisjes.

Lees verder...
07 apr

busje komt zo 300x213

 

De enquête busverbinding Randwijk, Heteren, Driel en Elst is online.

Vult u hem in om deze lijn wellicht mogelijk te maken?!

 

Lees verder...
07 apr

 

 

logo gelderland midden

 

GGD geeft korting op consult voor reisvaccinaties.

GGD Gelderland-Midden wil u en uw kinderen bewust maken van de gezondheidsrisico's tijdens uw reis.

 

Lees verder...
06 apr

Logo Vogeltuin

 

Beste ouders van alle Vogeltuin kinderen, U had nu een enthousiaste brief voor u moeten hebben over de nieuwe opzet van de Vogeltuin sportdag van 21 april.

 

Lees verder...
03 apr

Vlinder

 

Dat vlinders kunnen vliegen, weet iedereen. Maar wist je ook dat sommige vlinderes een lange roltong hebben en andere vlinders kleurige schubben zoals draken?

Lees verder...
24 mrt

Knutselen

 

Wij willen u op de hoogte brengen van een verplaatsing van de data van de creadagen.

Lees verder...
22 mrt

KNVB Schoolvoetbal

Vrijdag 24 maart voetballen de meisjes hun wedstrijden en vrijdag 7 april voetballen de jongens hun wedstrijden. Alle wedstrijden worden op De Pas bij voetbalvereniging Spero te Elst gespeeld.

14 mrt

Logo Vogeltuin

 

Op vrijdag 21 april staat van 8.30-13.00 uur onze gezamenlijke Vogeltuinsportdag (Koningsspelen) gepland. Dit jaar wordt de organisatie daarvan in een nieuw jasje gestoken.

Lees verder...
12 mrt

Sportbus

 

De OverbetuweBetuwebeweegt.nl-Sportbus komt eraan! Een grote Sportbus vol met  nieuwe materialen komt vanaf dinsdag 14 maart alle basisscholen in de gemeente Overbetuwe bezoeken.

Lees verder...
24 feb

 

Vandaag hebben we het carnavalsfeest gevierd. Allereerst begon elke groep met een korte modeshow in de eigen groep.

Lees verder...
24 feb

kinderkledingbeurs friesland

 

Op zaterdag 11 maart wordt er in de sportzaal Het Binnenveld weer de kinderkleding- en speelgoedbeurd georganiseerd.

Hier kunt u meer informatie downloaden. 

21 feb

carnaval 1

Afgelopen week hebben alle kinderen kunnen stemmen op hun favoriete prins en prinses. Prins Max d’n urste en zijn lieftallige prinses Isabella d’n urste kregen de meeste stemmen.

Lees verder...
15 feb

Carnaval 2017

Nog even en de verkleedspullen kunnen tevoorschijn komen. Carnaval staat weer voor de deur! Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

Lees verder...
01 feb

tennisclinic

 

Dinsdag 14 februari wordt er weer een tennisclinic aan de kinderen van de groepen 3 t/m 8 gegeven tijdens de reguliere gymles.

10 jan

 

In het algemene fotoalbum zijn foto's van het kerstfeest op onze school geplaatst.

21 dec

Spreuk nederigheid

 

Laatst las ik in de Volkskrant een artikel van een Canadese politicoloog Chris Kutarna waarin hij aangaf dat hij in zijn boek pleitte voor het ‘aanwakkeren van deugden’.

Lees verder...
13 dec

Heteren RK kerk klein

 

Op zaterdag 24 december om 8 uur ’s avonds wordt in de kerstnacht de geboorte van Christus gevierd in een familieviering.

Lees verder...
13 dec

animaatjes kerstwensen 88862

Net als alle andere jaren wordt ook dit jaar weer een kerstviering georganiseerd op de Haafakkers! 

Lees verder...
11 dec

winterfestijn overbetuwe 10jaar

 

Ook dit jaar zijn wij als basisschool weer uitgenodigd om tijdens het Winterfestijn in Elst een uurtje te komen schaatsen. De groepen 3 t/m 8 zullen hier op dinsdag 20 december gebruik van gaan maken.

Lees verder...
06 dec

kerstmarkt 2

 

Ieder jaar organiseert de Ouderraad van Basisschool de Haafakkers een kerstmarkt. Dit jaar zal de kerstmarkt plaatsvinden op woensdag 21 december 2016 vanaf 18.00.

Lees verder...
06 dec

 Kerstmarkt1

 

Op woensdag 21 december a.s. vindt tussen 18.00 uur en 20.00 uur onze traditionele kerstmarkt plaats op het centrale schoolplein van de Brede School.

Lees verder...
06 dec

Big Green Egg logo

 

Woensdag 21 december hebben de leerlingen kerstdiner met aansluitend de kerstmarkt. Ook dit jaar kunt u weer genieten van een lekkere maaltijd.

Lees verder...
02 dec

Dorpsraad klein

 

Beste ouder(s), verzorger(s), Er gaat iets gebeuren in Heteren. Iets nieuws. Iets moois. Iets bijzonders. Iets waar ons dorp beter van wordt.

Lees verder...
30 nov

Welkom sint en piet.2png

Sint Nicolaas heeft ons laten weten dat hij op 2 december met een aantal Pieten naar de Haafakkers komt! Het wordt ouderwets gezellig!

Lees verder...
15 nov

winterfestijn overbetuwe 10jaar In twee dagen leren schaatsen? Voor de 10e keer vindt deze winter het Winterfestijn plaats.

Lees verder...
14 nov

lootjes trekken

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer in ons land aangekomen. De Sint heeft het erg druk om iedereen van een cadeautje te voorzien.

Lees verder...
13 nov

Logo Vogeltuin

 

Ook dit jaar is er een informatieavond gepland voor ouders en leerlingen van groep 8 waar leraren van het VO informatie komen geven over hun scholen. 

Lees verder...
10 nov

 

De school stond voor twee middagen in het teken van timmerwerk en creatief zijn met wol. De groepen 1 t/m 8 zitten verdeeld in een klas.

Lees verder...
10 nov

Let Op

 

Onze collega, Jolanda Heijnen, heeft onlangs een gesprek gehad op het R.O.C. in Arnhem en haar is gevraagd of zij daar enkele dagen zou willen komen werken.

Lees verder...
03 nov

 

 

Vanmiddag hebben we de eerste crea middag gehad. De kinderen waren in heterogene groepen verdeeld, maar maakten allemaal dezelfde opdracht namelijk een spijkerplankje.

Lees verder...
31 okt

Robot 

 

Wil jij leren programmeren, games maken of een robot programmeren? Geef je op en kom naar een van deze gratis workshops in Bibliotheek Heteren.

 

Lees verder...
29 okt

Spijkerplankje

 

Na de herfstvakantie staan er 2 creamiddagen gepland met als thema herfst.

Lees verder...
18 okt

Jongleren verkeer

 

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de bijeenkomst ”JONGleren in het verkeer”, over verkeersopvoeding van peuters en kleuters van de Brede school de Vogeltuin.

Lees verder...
07 okt

 

Vandaag werd op de Haafakkers de jaarlijkse voorleeswedstrijd gehouden. In de groepen 5 t/m 8 zijn diverse voorrondes gehouden en hieruit is een winnaar per groep gekomen.

Lees verder...
05 okt

anwb lichtbrigade

 

Wat gaan wij doen? Tijdens de fietsverlichtingsactie van de ANWB Lichtbrigade worden de aanwezige fietsen van de leerlingen van groep 6 t/m 8 op woensdag 12 oktober op onze speelplaats gecontroleerd door ons ouderraadslid Ester Ruisch en conciërge Cees Vendel op goede en veilige verlichting.

Lees verder...
01 okt

 

Hoogleraar Kunstgeschiedenis Jos Koldeweij, hersenonderzoeker Christian Doeller en malariaonderzoeker Teun Bousema zijn de winnaars van de Radboud Science Awards 2016.

Lees verder...
24 sept

Informatie

 

Zoals gewoonlijk zijn er ook dit schooljaar weer de jaarlijkse informatieavonden. Voor de informatieavond van groep 1-2 worden ook de ouders van onze toekomstige leerlingen van deze groepen uitgenodigd.

Lees verder...
22 sept

 

Vandaag zijn we naar Toverland geweest. Leuk, maar natuurlijk ook spannend voor sommige kinderen.

Lees verder...
20 sept

logo toverland

 

Het schoolreisje naar Toverland staat bijna voor de deur en daarom nog wat huishoudelijke mededelingen.

Lees verder...
15 sept

 

Vandaag hebben we het extreme warme weer in september afgesloten met een “waterpret” middag.

Lees verder...
12 sept

Logo Vogeltuin

 

Heel luid stampend als een olifant of juist muisstil opgerold in een klein hoekje....

in de yogales kan je heerlijk jezelf zijn.

Yoga is vooral erg leuk! We dansen en zingen en vertellen verhalen.

 

Lees verder...
02 sept

Schoolfotograaf

 

Uw schoolfotograaf komt op:

  • Dinsdag 13 september voor de groepen 1, 2, 3 en 4
  • Woensdag 14 september voor de groepen 5, 6, 7 en 8
Lees verder...
01 sept

Logo Vogeltuin

 

Heeft u uw zoon of dochter al ingeschreven voor de klassikale typecursus van De Typetuin welke op 6 oktober 2016 van start gaat? Inschrijven kan nog steeds. Doe dit wel voor 20 september met promocode “N2016” om €12,50 korting te krijgen op het cursusgeld. Wees er daarnaast snel bij, want vol=vol! Hier kunt u meer informatie downloaden.

01 sept

haafakkersrapport

 

Wilt u de rapporten zo snel mogelijk weer inleveren bij de groepsleerkracht van uw kind. Bedankt!

01 sept

Let op

 

Binnenkort wordt het oude fotoalbum (schooljaar 2015-2016) verwijderd. Mocht u dus nog foto's uit deze albums willen downloaden, dan moet u dat voor volgende week vrijdag 9 september doen. 

31 aug

 

Vandaag hebben we het nieuwe schooljaar 2016-2017 met z'n allen geopend met een vrolijke viering op het schoolplein.

Lees verder...
31 aug

Kerk heteren

 

Op zondag 4 september willen we graag weer bij elkaar komen om samen te vieren, na een mooie zomer. Een zomer van reizen of thuisblijven,

Lees verder...
29 aug

 gemeente overbetuwe 300 Net als vorig jaar worden er dit najaar weer drie preventieavonden gehouden voor ouders van kinderen van 11 t/m 18 jaar, zie ook de flyer.
Ouders hebben een grote invloed het gedrag van de kinderen, praten over deze onderwerpen helpt.

14 juli

Terugblik 2015

 

Aan het einde van een schooljaar valt er veel te evalueren. Maar allereerst wil ik namens het team alle ouders bedanken die zich dit schooljaar weer speciaal voor onze school hebben ingezet. Zonder deze hulp was het schooljaar niet zo goed verlopen. Ik hoop dan ook dat we volgend schooljaar weer zoveel ouders bereid vinden om iets extra’s voor onze school te doen.

Lees verder...
07 juli

View the embedded image gallery online at:
http://www.dehaafakkers.com/httpdocs/nieuws#sigFreeId4e573d2661

 

Kleine wijziging in de vrije dagen voor de groepen 1 t/m 4: Maandag 5 december 2016 wordt vrijdag 24 maart 2017!

05 juli

Logo Vogeltuin

 

Herinnering inschrijven voor De Typetuin

In het najaar gaat weer de klassikale typecursus van De Typetuin van start. Onlangs ontving u hier meer informatie over. Vergeet u niet uw kind in te schrijven voor 1 augustus? U ontvangt dan namelijk 25 euro korting op het cursusgeld.

Lees verder...
30 juni

 

Allereerst wil het team u allen bedanken die in groten getale aanwezig waren om de erehaag te vormen bij het laatste afscheid/ereronde van onze conciërge Henri uit Heteren.

Lees verder...
30 juni

klassen

 

Na weer zorgvuldig alles afgewogen te hebben, kunnen wij u de groepsverdeling voor schooljaar 2016/2017 mededelen.

Lees verder...
29 juni

batavorum

 

U heeft wellicht gehoord dat er binnen onze stichting, SKO Batavorum, een vacature was voor de functie van ‘directeur basisschool ’t Startblok’ in Elst.

Lees verder...
25 juni

 

Ouders en kinderen, bedankt dat jullie met zo velen langs de weg voor onze school stonden om een erehaag voor meester Henri te vormen. Iedereen heeft op zijn of haar wijze afscheid kunnen nemen van meester Henri. Ook de afscheidsdienst in Beuningen was mooi. Er zijn mooie woorden gesproken, treffende muziek beluisterd en er is ook gelachen… Precies zoals meester Henri het zou willen.

 

Lees verder...
24 juni

hieperdepiep

 

Ook dit jaar heeft groep 8 in april de eindtoets gemaakt.

Lees verder...
05 juni

Logo Vogeltuin

 

Klassikale typecursus de Typetuin van start.

Lees verder...
26 sept

Onder het menu "Downloads"  →  "De Haafakkers"  kunt u de informatie-boekjes van de groepen lezen en/of downloaden. Of u kunt op deze link klikken.

22 sept

batavorum

 

Zoals u waarschijnlijk weet valt basisschool De Haafakkers onder het bestuur van Stichting Katholiek Onderwijs Batavorum.

 

Lees verder...