1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Voorleeswedstrijd 2016

on 07 oktober 2016

 

Vandaag werd op de Haafakkers de jaarlijkse voorleeswedstrijd gehouden. In de groepen 5 t/m 8 zijn diverse voorrondes gehouden en hieruit is een winnaar per groep gekomen.

 

De nummer 2 mocht in de jury plaatsnemen samen met juf Silke. Uit groep 5 las Nathan voor, uit groep 6 Fiorella, uit groep 7 Charlotte en uit groep 8 kwam Luna.

 

Deze kinderen hebben het alle vier prima gedaan. Het is veel moeilijker om in een grote zaal met veel kinderen, enkele ouders, opa's en oma's voor te lezen dan in je eigen klas. Knap hoor!  Na een kort overleg van de jury werden de winnaars bekend gemaakt. De jury vond het heel moeilijk, iedereen had eigenlijk de eerste plaats verdiend. Maar tromgeroffel........

 

De winnaar van de groepen 5 en 6 werd Nathan. Hij las voor uit een boek van Harry Potter. Gefeliciteerd Nathan. En hij mag binnenkort onze school vertegenwoordigen bij de voorleeswedstrijd van de brede school De Vogeltuin. 

De winnaar van de groepen 7 en 8 werd Luna. Zij mag onze school vertegenwoordigen bij de regionale wedstrijd! Gefeliciteerd Luna.

 

Klik op de foto om de gehele foto te zien.