1-2a 1-2b34 5 6 7 8

”JONGleren in het verkeer”

on 18 oktober 2016

Jongleren verkeer

 

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de bijeenkomst ”JONGleren in het verkeer”, over verkeersopvoeding van peuters en kleuters van de Brede school de Vogeltuin.

Opa's en oma's en de oppas zijn ook van harte welkom. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 9 november van 20:00-21:00 uur in de hal van basisschool de Haafakkers.

 

Blind vertrouwen

Verkeersopvoeding begint al als u met uw baby in de buggy een ommetje maakt. En gaat door als u met uw peuter aan de hand of op de fiets boodschappen doet. Onderweg leert uw kind ongemerkt hoe het er in het verkeer aan toe gaat. Uw kind houdt u goed in de gaten. Het vertrouwt blindelings op u en zal uw gedrag nadoen, zowel het goede als het foute. Reden genoeg om stil te staan bij de verkeersopvoeding van uw baby, dreumes, peuter en kleuter.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze bijeenkomst kunt u discussiëren naar aanleiding van filmbeelden, uw kennis testen tijdens een quiz en krijgt u vooral veel praktische informatie over verkeersopvoeding en veilig vervoer van kinderen van 0 tot 4 jaar.  U bent allen van harte welkom. De informatiebijeenkomst is een initiatief van Brede school de Vogeltuin. Deelname is gratis. Wel stellen we het op prijs als u via de antwoordstrook doorgeeft dat u komt. We hopen op een grote opkomst!

 

  • Datum: 9 november 2016
  • Aanvang: 19.45 uur inloop met koffie/ thee
  • Van 20:00-21:00 uur programma
  • Locatie:  Hal basisschool de Haafakkers
  • Aanmelden: tot 7 november d.m.v. onderstaand strookje

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antwoordstrook

Ja, ik kom naar de informatiebijeenkomst “JONGleren in het Verkeer”  

Naam:……………………………………………

O ik kom alleen           

O ik kom met …………personen.

De antwoordstrook graag inleveren bij de pedagogisch medewerker of de leerkracht voor 7-11-2016