1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Workshops Nieuwe Media voor kinderen

on 31 oktober 2016

Robot 

 

Wil jij leren programmeren, games maken of een robot programmeren? Geef je op en kom naar een van deze gratis workshops in Bibliotheek Heteren.

 

De studenten van de ICT opleiding RijnIJssel te Arnhem staan voor je klaar!

 

Scratch Maandag 21 november 2016 15.00-17.00 uur

Programmeren begint een steeds belangrijkere vaardigheid te worden in deze tijd van internet en automatisering. Bij programmeren komt veel kijken, je moet een hele programmeertaal leren. Maar er bestaat gelukkig ook een programma dat werkt als een puzzel en waarvoor je geen moeilijke studie hoeft te volgen om al tot een leuk resultaat te komen. Dat programma heet Scratch.

Ben jij 7 jaar of ouder, geef je op bij bibliotheek Heteren en neem je eigen laptop mee. Je krijgt dan van ons een mailtje met een link van een programma dat je thuis op je laptop moet downloaden.

 

Lego robots programmeren Maandag 28 november 15.00 – 17.00 uur

Ben jij dol op Lego en robots? En ben jij 8 jaar of ouder? Dan is het programma LegoMindstorms iets voor jou. We leren je in deze workshop hoe je een Lego robot aan kunt

sturen.

Geef je op bij bibliotheek Heteren en neem je eigen laptop mee. Je krijgt dan van ons een mailtje met een link van een programma dat je thuis op je laptop moet downloaden.

 

Websites bouwen Maandag 12 december 15.00 – 17.00 uur

Ben jij toe aan de volgende stap in programmeren? En ben je tussen de 10 en 12 jaar? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert hoe je een website bouwt met html en css.

Geef je op bij bibliotheek Heteren en neem je eigen laptop mee. Je krijgt dan van ons een mailtje met een link van een programma dat je thuis op je laptop moet downloaden.

 

Bibliotheek Heteren, Flessstraat 13, 6666 CK Heteren email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.nr. 026-4722164