1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Kerst op de Haafakkers

on 13 december 2016

animaatjes kerstwensen 88862

Net als alle andere jaren wordt ook dit jaar weer een kerstviering georganiseerd op de Haafakkers! 

Op woensdag 21 december gaan alle kinderen van de Haafakkers in de ochtend naar de kerk voor een viering. In verband met de ruimte in de kerk, is het helaas niet mogelijk voor ouders om hierbij aanwezig te zijn.

 

Vanaf 17.00 uur zal het Kerstdiner en aansluitend de Kerstmarkt gehouden worden. Wij willen ook dit jaar weer aan alle ouders vragen om een klein gerechtje te maken (+/- 6 stuks). In de hal zal een intekenlijst voor de groepen 3 t/m 8 komen te hangen, waarop u het gerecht kunt invullen. De lijsten voor de groepen 1 en 2 hangen op de klasdeur. Zo kunnen wij een kleine inventarisatie maken van wat er op tafel komt te staan.

 

Het eten kan op deze woensdag vanaf 16.45 uur in de klas op de daarvoor bestemde tafel gezet worden. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een bord, beker, bestek (voorzien van naam) èn een plastic tas meenemen. We hebben ook een aantal rechauds en opscheplepels nodig.

Het kerstdiner begint voor alle groepen om 17.00 uur en zal om 18.00 uur eindigen. Aansluitend gaan de kinderen van de groepen 5 t/m 8 naar buiten waar de kerstmarkt van start zal gaan. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 mogen tussen 18.00 uur en 18:10 uur worden opgehaald in de klas.

Er is van alles te zien en te doen op de markt, u kunt zelf ook een hapje eten als u zich hiervoor heeft opgegeven (zie flyer ouderraad).

 

Op vrijdag 23 december zijn de groepen 1 t/m 4 vrij. Op 23 december om 12.00 uur heeft iedereen Kerstvakantie!

 

Hierbij wensen wij u alvast prettige Kerstdagen en een heel gelukkig 2017.

Het team van de Haafakkers