1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Informatie carnaval

on 15 februari 2017

Carnaval 2017

Nog even en de verkleedspullen kunnen tevoorschijn komen. Carnaval staat weer voor de deur! Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

Vrijdag 24 februari zal de Haafakkers worden omgetoverd tot de “Feestakkers”. ’s Morgens om kwart over 8 starten alle groepen met een modeshow in de klas. Om kwart voor negen gaan we met z’n allen in een kleurrijke optocht door Heteren met als eindpunt Sporthal “Het Binnenveld”. We lopen de volgende route: Kamperfoeliestraat-Rauwendaal-Bremstraat-Irisstraat-Kamperfoeliestraat-Sporthal “Het Binnenveld”. Kom kijken, kom kijken!

 

De OR is op zoek naar ouders die hen mee willen helpen om op donderdagavond 23 februari om 22.00 uur de Sporthal te versieren. U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit jaar hebben we weer een eigen Raad van Elf. Die wordt samengesteld uit en gekozen door de kinderen uit de groepen 4 t/m 7. Natuurlijk zullen ook onze schoolprins en zijn lieftallige prinses van de partij zijn. De verkiezingen van de Raad van Elf en de prins en prinses worden de komende week gehouden. Spannend! 

Het is niet de bedoeling dat er pistolen en geweren mee naar het carnavalsfeest worden gebracht en ook geen confetti en spuitbussen. En er mag alleen water oplosbare schmink gebruikt worden!

We begrijpen dat u zin heeft om mee te komen feesten, maar de ouders moeten afscheid nemen bij de deur van de Sporthal.

 

De schooltijden zijn zoals gewoonlijk en de kinderen kunnen gewoon op school opgehaald worden. De kinderen hoeven geen fruit en drinken mee te nemen. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 moeten natuurlijk wel hun lunch meenemen. Ze krijgen ook een broodje knakworst van de OR. Deze groepen hebben nog een feestelijke middag!

 

Alaaf, alaaf, alaaf, 

De Carnavalscommissie