1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Wat een feest...

on 24 februari 2017

 

Vandaag hebben we het carnavalsfeest gevierd. Allereerst begon elke groep met een korte modeshow in de eigen groep.

 

Daarna in een bonte optocht door Heteren met als eindpunt de Bongerd. En wat boften we met het weer, droog en af en toe kwam zelfs het zonnetje tevoorschijn. In de feestzaal werd de sleutel van de school door meester Frans overhandigd aan prins Max d'n Urste en prinses Isabella d'n Urste. Daarna barstte het feest los. Elke groep verzorgde een optreden. Tussendoor kon er gehost worden of gewoon lekker gedanst. Een compliment voor alle ouders: wat waren de kinderen weer mooi, grappig, leuk en/of origineel verkleed. En sommigen waren ook nog erg mooi geschminkt. Geweldig! 

 

De Raad van Elf en de prins en prinses gingen tijdens het optreden van de leerkrachten overleggen welke groepen in de prijzen zouden vallen. Groep 8 werd beloond met de derde prijs en groep 6 kreeg de tweede prijs voor hun optreden. En welke groep kreeg de eerste prijs: GROEP 4! Al tijdens de optocht vielen zij op met hun versierde fietsen, maar ook het optreden was super. Gefeliciteerd.

 

Er was dit jaar ook een nieuwe wisselbeker beschikbaar voor de meest origineelste, grappigste, eenvoudigste, mooiste en/of leukste carnavalsoutfit. Deze prijs werd door de leerkrachten toegekend aan bosnimf Meagan uit groep 5! Vooral het fantastisch geschminkte gezicht viel op. Gefeliciteerd Meagan! 

 

Helaas was het te snel weer tijd om naar school te lopen. De groepen 1 t/m 4 gingen om 11.45 uur moe naar huis. De groepen 5 t/m 8 hadden nog een gezellig middag programma.

 

De Haafakkers bedankt de ouderraad, de voorbereidingscommissie en de andere vrijwilligers voor het organiseren van wederom een fantastisch feest! Zij zijn al weken van te voren met de voorbereidingen begonnen en af en toe tot 's avonds laat. Denkt u alleen maar aan het versieren van de Bongerd op de donderdagavond. Nogmaals allemaal namens de kinderen en het team: BEDANKT.  Ook willen we de vader van Wesley en Natascha bedanken voor de fantastisch mooie, scherpe foto's van de optocht!

 

Wij wensen iedereen een fijne voorjaarsvakantie en we zien elkaar weer op maandag 6 maart.

Klik 2 keer op een foto om deze helemaal te zien.