1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Schoolvoetbal meisjes

on 12 april 2017

 

Dit jaar was het weer zo ver schoolvoetbal begon weer! Alle kinderen uit de groepen 8/7 mochten mee doen. Het was voor jongens en voor meisjes.

 

De kinderen moesten zich opgeven als ze mee wouden doen. Toen gingen we met Zn allen naar Spero (dat is een voetbal vereniging in Elst Overbetuwe ). We gingen nog even een groepsfoto maken en toen was het al zo ver de meiden van De Haafakkers1 moesten spelen. We wonnen gelijk met 2-0 tegen de Elstar1. Bij de 2e wedstrijd verloren we met 3-1 tegen de Wegwijzer2. Bij de laatste wedstrijd verloren we met 3-1 van de Esdoorn. Hier nog even de uitslagen op een rijtje:

©      2-0 gewonnen

©      3-1 verloren

©      3-1 verloren

 

De Haafakkers2 moest ook spelen. Zij wonnen ook meteen met 2-0 van de Elstar4. Bij de 2e wedstrijd verloren ze met 1-0 van ’t Startblok2. En bij de laatste wedstrijd wonnen ze met 5-0 van de Sunte Werfert2. Hier nog even de uitslagen op een rijtje:

©      2-0 gewonnen

©      1-0 verloren

©      5-0 gewonnen

 

We deden allemaal ons best natuurlijk.

Ik vind dat we het goed hebben gedaan!! Toen we allemaal klaar waren hebben we niet gewacht op de uitslagen of we door waren naar de finale, want we wisten al zeker dat we niet door waren. Dus toen gingen we weer naar school rijden, want daar stonden nog onze fietsen. Het was echt een topdag hier nog even de kinderen die mee hebben gedaan:

 

Team1:  Lisanne, Nikki, Indy, Senne, Lieke, Lianne, Sofie en Charlotte

Team2: Isabella, Lotte, Siyenne, Mara, Amber, Natascha, Emma, Fleur en Roxanne

 

Groetjes Lisanne