1-2a 1-2b34 5 6 7 8

Inlooptijd

on 19 augustus 2016

Om 8.05 uur gaan de schooldeuren open voor de groepen 1 t/m 3. De ouders van groep 1-2 mogen dan binnenlopen met hun kind. De ouders krijgen op deze manier de mogelijkheid om kort contact te hebben met de leerkracht. Bij het eerste belsignaal om 8.10 uur vragen wij de ouders te vertrekken, zodat we op tijd met de lessen kunnen beginnen. Het tweede belsignaal om 8.15 uur is het teken dat we met de lessen starten. Wij zouden het prettig vinden wanneer een kind toch te laat komt, de ouder afscheid neemt bij de deur.

 

De kinderen van groep 3 mogen ook vanaf 8.05 de school binnenlopen. Zij komen zonder ouders. De groepen 4 t/m 8 gaan om 8.10u, bij het eerste belsignaal naar binnen.

Laat s.v.p. kinderwagens op de gang staan in verband met de veiligheid in school. Wilt u er als ouders op toezien, dat uw kind niet onnodig met de fiets naar school komt? De school is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal of vernieling van fietsen op de speelplaats.

 

Voor het plaatsen van de fietsen en de ingangen van de school geldt het volgende:

  • De kinderen van groep 8 kunnen hun fietsen op het voorplein plaatsen en om 8.10u de ingang gebruiken van de Flessestraat.
  • De kinderen van de groepen 1 t/m 7 plaatsen hun fietsen op de speelplaats aan de Zwaluwstraat. - De kinderen van de groepen 1 t/m 3 nemen de ingang aan de zijkant aan de Zwaluwstraat. De deur gaat om 8.05u open voor de kinderen van groep 1 t/m 3.
  • De groepen 4-5-6 en 7 gebruiken de achteringang aan de Tuin van de Burgemeester. De kinderen zijn vanaf 8.10u welkom.